TechWolf’s Skill Engine – The skills you need tomorrow, brought to you today.

 1,362 total views,  1 views today

TechWolf is een Gentse machine learning startup actief binnen de natuurlijke taaltechnologie.
Ons product, de Skill Engine, is een algoritme dat een competentieset kan extraheren uit een tekstdocument. Zo kunnen we bijvoorbeeld op basis van een cv, LinkedIn profiel, assessments of andere documenten de competenties van die persoon in kaart brengen.
Dit doen we ook voor jobs, opleidingen en dergelijke. Op die manier slagen we er bijvoorbeeld in om de juiste persoon te koppelen aan een specifieke job.
De toepassingen beperken zich zeker niet to jobmatching. Op corporate niveau brengen we de skillset van de organisatie in kaart en helpen we bij het re- en upskillen van het personeelsbestand. Ons algoritme berekent hoe relevant de skillset van elke werknemer is en kan individuele werknemers (interne of externe) opleidingen aanbevelen om de skillset future-proof te houden.
Onze software wordt gebruikt om o.a. jobs aan te bevelen aan gebruikers op jobsites (Netflix principe), de juiste mensen te vinden in een recruiter-database (Job matching), outplacement voorstellen te genereren, individual learning te ondersteunen…

Contact

Andreas De Neve
andreas@techwolf.be
https://www.techwolf.be/