UQ Career

 728 total views,  1 views today

Onze oplossingen zijn van toepassing op elk niveau van een bedrijf:

1. De HR afdeling (in grote bedrijven) of de CEO (in KMO’s)
2. De managers die de werknemers managen
3. De werknemers

Jouw digitale loopbaancoach.

Bewuste loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

• Mijn Talent
• Mijn Motivatie
• Passende Team Rollen
• Verwachte Werkwaarden
• Competenties

UQ Career zorgt dat iedereen zichzelf beter leert kennen en vanuit veel meer zelfkennis en met zelfvertrouwen de juiste keuzes kan maken in zijn of haar loopbaan. Het gaat vooral om het vergroten van kansen en opportuniteiten. Interne mobiliteit, nieuwe rollen en functies van de toekomst passen mogelijk veel beter bij een persoon nadat die binnen UQ Career zichzelf heeft leren kennen.

Nu levenslang leren de norm is voor de toekomst is het belangrijk om competenties en vaardigheden toe te leren die passen bij wie je bent en daardoor ook energie zullen geven. Duurzame inzetbaarheid en werkbaarheid faciliteren zijn de prioriteit voor alle bedrijven en de overheid.

UQ Career is eenvoudig, kan voor kleine en grote groepen in één keer en zorgt ervoor met de privé zone dat iedereen op zijn eigen ritme, veilig, zichzelf kan ontwikkelen en ontplooien. UQ Career is ook ideaal als basis voor loopbaan begeleding en coaching, alsook het matchen met leertrajecten.

UQ Career capteert eveneens of en hoeveel mensen fysisch en psychisch vermoeid zijn en een risico profiel hebben voor burn-out. Dit geeft vaak een beeld wat er gaande is in bepaalde afdelingen en zodoende kan er in paralel op persoonlijk gebied en vertrouwelijk begeleiding opgezet worden voor deze mensen.

Voordelen

• Iedereen krijgt de kans om te groeien
• Snel, intuïtief en fijn om te doen
• Volledige privé zone, jij kiest of en wat je deelt
• Positieve impact persoonlijk en op teams
• Angst onzekerheden toekomst vermindert sterk
• Duurzame inzetbaarheid en werkbaarheid stijgt
• Bedrijf geeft positieve boodschap aan iedereen

Pitch

Video

UQ-Career-pitch-Jan-Buermans_subtitles.mp4

Contact

Thierry Lescrauwaet
anne.sloor@uq360.io