ESOMUS, je smart assistant voor het beheer van infrastructuur en uitrustingen

 736 total views,  1 views today

Ben jij in orde? ESOMUS is de QHSE-tool bij uitstek, je smart assistant om gebouwen, lokalen, uitrustingen te beheren en de wettelijke verplichtingen te beheersen!

ESOMUS is een software dat je toelaat je infrastructuur en uitrustingen op te volgen. Zo kan jij in orde blijven en de stand van zaken van je bedrijf kennen.

Je bent verantwoordelijk van een technische dienst of van een preventiedienst, of je bent manager binnen een beroepsvereniging, een overheidsdienst, een gemeente en/of je hebt een leidende functie bij de overheid? En je moet je in dat kader gebouwen, lokalen en uitrustingen, al dan niet met bepaalde risico’s, beheren?

ESOMUS is een software dat in realtime alle noodzakelijk informatie al dan niet gebonden aan wettelijke bepalingen zal doorgeven naar de infrastructuurbeheerder, de technische directeur, de preventieadviseur : wat je mag of moet doen, wanneer en hoe je het moet doen. De tool zal je zelf de up-to-date documenten leveren, bv. bij inspecties.

Je definiëert nauwkeurig alle sites, gebouwen, lokalen, opslagruimtes, voertuigen en werkzaam personeel met hun machtigingen, opleidingen en toelatingen. Vervolgens voeg je alle documenten die voor het goed functioneren van het bedrijf vereist zijn (wettelijke controles, onderhoud, kwaliteitsopvolging). Eens je bedrijf volledig gedefinieerd en in je software opgeladen is, voeg je alle uitrustingen toe, al dan niet gebonden met bepaalde risico’s, voor welke een controle-, kwaliteits- en/of veiligheidsopvolging vereist is.

De software voorziet vervolgens in de volledige opvolging van het bedrijf : notificaties wanneer uitrustingen moeten vervangen worden (en budget dat ermee gepaard gaan), herinneringen van de taken die moeten uitgevoerd worden, of ze door de wet voorschreven zijn al dan niet, planificatie van de onderhouds-/kwaliteits-/veiligheidsopvolging en risicobeheer, controle van de effectieve uitvoering van deze acties door het verantwoordelijk personeel gebonden aan hun toelatingen en opleidingen.

Contact

Marc CRAUWELS
Mobile : 0471 / 49 34 11
info@esomus.com
www.esomus.com