Toezicht houden, opzoeken, exploreren met CIKISI, uw expert inzake « Web Intelligence »

 1,016 total views,  1 views today

Als specialist in het beheer van informatie en meer bepaald « Web Intelligence », gebruiken we de best mogelijke technologieën in het domein van “Big Data” en Artificial Intelligence om de drastische verhoging in de volume van op de web beschikbare data te kunnen beheersen.  Zodoende bieden we innoverende oplossingen aan onze klanten die hun behoeften in toezicht (Watch), opzoeking (Search) en dataexploratie (Explore) kunnen vervullen.

Onze oplossingen omvatten :

  • Cikisi WMT : een polyvalent informatieplatform dat toelaat open bronnen van het web te verzamelen, maar ook gegevens op te zoeken en te exploreren.  
  • Cikisi Mobile WS (Watch en Search) is een mobiele applicatie die zijn users overal ter wereld en op eender welk moment van de dag een gemakkelijke toegang geeft tot de nodige informatie .
  • De Cikisi APIs verlenen toegang tot de diensten van het platform Cikisi aan externe sotftwares en toepassingen. Deze  APIs (Application Program Interfaces) zijn via een webdienst (REST) beschikbaar.

CIKISI is een innoverend bedrijf gesticht in 2016 en gevestigd in het Aeropole van Gosselies-Charleroi.

Ons bedrijf treedt rechtstreeks op in Frankrijk en Benelux, en werkt samen met een netwerk van technologische partners, integratoren en resellers om de oplossingen in de rest van de wereld aan te bieden.

Contact

Martin Baelden

presales@cikisi.com

https://www.cikisi.com/