Artificiële Intelligentie op maat

 847 total views,  1 views today

ML2Grow is een spin-off van de UGent en imec gespecialiseerd in de integratie van Artificiële Intelligentie oplossingen in de operationele processen van bedrijven en overheden. We leverden reeds succesvolle projecten op bij onder meer havenloodsdienst Brabo, het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid en hebben projecten lopen bij o.a. het Vlaams Agentschap Maritieme Dienstverlening & Kust.

Hiervoor voeren we data audits uit die het potentieel van de reeds aanwezige data in kaart brengen en identificeren we hieruit de economisch rendabele opportuniteiten en mogelijke hinderpalen om tot een oplossing met Machine Learning te komen.

We bouwen Machine Learning modules op maat en integreren deze in uw operationeel proces. We migreren, ontwikkelen en verbeteren data infrastructuren volgens behoefte, ontwikkelen efficiënte datastromen en user interfaces, geheel gericht op optimalisatie van de processen.

Onze academische achtergrond en ervaring met onderzoek en onderwijs laten ons toe om die stap verder te zetten in zowel innovatie als kennisoverdracht. We bieden opleidingen op maat aan. Dit is enerzijds “awareness training” voor operationeel personeel: wat kan AI en wat niet? Hoe identificeer ik opportuniteiten voor een succesvol AI project? Daarnaast bieden we ook technische training op maat aan om uw team van IT’ers en data scientists die stap verder te helpen zetten.

Meer informatie

191018 ML2Grow_company_presentation

https://www.ml2grow.com

Contact

Peter Dedecker
sales@ml2grow.com