Shayp – Real-time waterlekdetectie- en monitoringinstrument voor het waterverbruik

 1,295 total views,  1 views today

35% van het drinkwater dat in woningen, gebouwen en hun infrastructuur wordt gedistribueerd, gaat verloren door waterlekken. Met onze technologie, geïnstalleerd in minder dan 5 minuten, evalueert Shayp waterlekken in real time en ordent het onderhoud effectief om de kosten te drukken.

Shayp is een volledig geïntegreerde service die beheerders, eigenaars en verzekeraars van gebouwen helpt om waterlekken en gerelateerde schade te voorkomen. We houden de eigendommen veilig en de waterrekening onder controle.

De geavanceerde IoT van Shayp heeft een levensduur van 10 jaar met een melding wanneer de batterij bijna leeg is en een hoge gegevens granulariteit voor een snelle lekdetectie. Wij zijn een end-to-end oplossing, van diagnose tot reparatie, waarmee klanten en partners Shayp moeiteloos kunnen integreren in hun organisatie.

Om een volledig geïntegreerde oplossing te ontwikkelen, stellen wij voor:

  1. Een volledig autonome sensor (het apparaat) die het verbruik direct op de watermeter met een extreem hoge granulariteit, met meer dan 240 datapunten, per dag volgt. 10 jaar batterij. Geen wifi of elektriciteit nodig voor de goede werking van de box.
  2. Een cloud architectuur die ons intelligent algoritme voor het opsporen van lekken, waarschuwingen, reparaties en slimme contracten met loodgieters gebruikt.
  3. Een API die direct in de systemen van onze klanten kan worden geïntegreerd.
  4. Een front-end applicatie en dashboard voor gebruikers die hun persoonlijke instellingen willen configureren.

Tot slot, Shayp staat toe om:

  • WATERLEKKEN TE DETECTEREN 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • DURE WATERSCHADE TE VERMIJDEN
  • WATER EN GELD TE BESPAREN
  • DE ONDERHOUDSAFDELING BIJ TE STAAN IN HUN DAGELIJKS BEHEER
  • ROI IN MINDER DAN EEN JAAR

Of het nu gaat om huizen, gebouwen, openbare of industriële gebouwen, Shayp traint zijn software om op betrouwbare wijze lekken en onregelmatigheden op te sporen vanaf één enkel meetpunt.

Meer info

www.shayp.com
Info@shayp.com