Bpart participatieplatform

 597 total views,  1 views today

Met het Bpart participatieplatform informeer en betrek je je burgers en belanghebbenden bij de beleidsvorming. Je zet het platform in voor online participatie, maar legt ook de link met je offline traject.

Het platform laat verschillende niveaus van participatie toe: informeren, consulteren, adviseren, co-produceren en meebeslissen. Ook bottom-up participatie heeft een plaats, met mogelijkheden voor burgerinitiatieven, het indienen van agendapunten voor de gemeenteraad en het verzamelen van digitale handtekeningen.

Bpart zet in op verregaande aanpasbaarheid en flexibel in te zetten modules: ideeëngeneratie, verzamelen van feedback of opmerkingen, polls, peilingen, enquêtes, burgerbegroting, referendum … Ten slotte laat Bpart integratie toe met alle jouw andere participatietools en platformen: je creëert zo één centrale plaats voor betrokkenheid in jouw stad of gemeente.

Met Bpart zorg je voor een transparanter, meer gedragen en succesvoller beleid!

Bpart-banner.png

Contact

Bert Hendrickx
bert@treecompany.be