Marktconsultatie van het Museum van het KBIN verlengd tot 15 april 2021. Doe mee aan de markconsultatie!

 594 total views,  1 views today

Source images: KBIN

Het Museum van het Koninklijk Belgisch Instituut van Natuurwetenschappen van België (KBIN) is actief bezig met het verkennen van slimme en/of innovatieve oplossingen voor haar challenge:

“Hoe kunnen we het Museum voor Natuurwetenschappen slim beheren en beveiligen zodat bezoekers steeds een topervaring genieten?”  

Source: KBIN

Als eerste stap heeft de challenge-owner vorig jaar haar challenge bekendgemaakt op het platform Gov Buys Innovation. Als volgende stap willen zij in interactie gaan met de markt om de oplossingen te verkennen.  Om die reden wordt  er een marktconsultatie georganiseerd.

Op basis van de reacties van de marktconsultatie zal de challenge-owner haar verdere strategie ontwikkelen (bijv. een demonstratie -of experiment opzetten of niet, een aankoop via overheidsopdracht verrichten of niet, …)

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om uiterlijk op 15 april 2021 (datum verlengd) hun idee of oplossing(en) aan te melden. Indieners kunnen worden uitgenodigd om bijkomende informatie aan te leveren via een dialoogsessie, online pitch en/of demo. Deze ontmoetingen zullen plaatsvinden op 22 en 23 april 2021.


Meer informatie over de challenge en de marktconsultatie kan u terugvinden op platform Gov Buys Innovation.