Gov Buys Innovation doorstaat de testfase na de eerste challenges

 721 total views,  1 views today

In 2020 lanceerde NIDO het platform Gov Buys Innovation om overheidsdiensten met uitdagingen  te koppelen aan bedrijven met een innovatieve oplossing. Deze nieuwe aanpak die gekenmerkt wordt door dialoog, feedback en een beperkte administratieve last werd met verschillende challenges uitgetest en verder gefinetuned op basis van continue feedback van beide partijen.  

Nido bereidt zich nu voor om met Gov Buys Innovation de volgende stap te nemen. We zijn blij om aan te kondigen dat dit platform in een nieuw kleedje gestoken wordt tegen de zomer 2022, eentje met meer uitgebreide functionaliteiten die de interactie tussen overheden en bedrijven nog meer aanmoedigen. 

Dat overheden heel wat kunnen leren van marktverkenningen en innovatieve experimenten bewijzen de eerste challenges van verschillende organisaties, waaronder die van de Noodcentrale 112. Kom meer te weten over hun challenge, het experiment in samenwerking met scale-up ML2Grow en hun ervaring met Gov Buys Innovation.