De Belgische gegevensbeschermingsautoriteit zoekt een oplossing voor haar challenge. Doe mee aan de oproep!

 624 total views,  1 views today

“BOOST”, dat is de naam van het kortlopend Europees project waarin de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit in samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel, de Universiteit van Namen en de KULeuven de kennis en conformiteit met de GDPR wil “boosten”.

In kader van dit project wil de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit verkennen welke slimme of innovatieve oplossingen bedrijven hebben. Zij zoeken een oplossing met minimaal een gebruiksvriendelijke online tool die zowel de toegankelijkheid en vindbaarheid van de publicaties (zoals aanbevelingen, beslissingen, etc.) opgesteld of ter beschikking gesteld door de GBA (effectiviteit) als de beschikbaarheid van haar juridische experten (efficiëntie) significant verbetert.

“Help de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit de kennis van en conformiteit met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te boosten.

Heb jij een innovatieve oplossing waarmee de GBA kan experimenteren met een budget van maximaal 30.000 euro excl. BTW? Doe dan mee met deze oproep.

Geïnteresseerden kunnen tot uiterlijk op 20 juni 2021 (hun idee of oplossing(en) aanmelden. Indieners kunnen worden uitgenodigd om hun oplossing te pitchen en in dialoog te gaan met de jury van de GBA, alsook om een offerte voor het experiment in te dienen.