FOD BOSA organiseert een marktconsultatie voor de challenge HR-Tools

 795 total views,  1 views today

De directie R&O van FOD BOSA is actief bezig met het verkennen van slimme en/of innovatieve oplossingen voor haar challenge HR-Tools: Hoe kunnen we selectieconsultants van de verschillende federale overheidsdiensten autonoom maken op het vlak van testontwikkeling zodat selecties van ambtenaren nog steeds kwalitatief maar ook meer efficiënt kunnen verlopen?”      

Als eerste stap heeft de challenge-owner vorig jaar haar challenge bekendgemaakt op het platform
Gov Buys Innovation. De volgende stap die zij nu wenst te zetten, is het organiseren van een interactie met de markt om de oplossingen te verkennen. Daarom wordt  er een marktconsultatie gehouden waarin er een mondelinge, bilaterale (1-1) interactie is tussen beide partijen.

Op basis van de reacties van de marktconsultatie zal de challenge-owner haar verdere strategie ontwikkelen (bijv. een demonstratie -of experiment opzetten of niet, een aankoop via overheidsopdracht verrichten of niet?, …)

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om uiterlijk op 7 maart 2021 hun idee of oplossing (en) aan te melden. Een selectie van geïnteresseerden zal vervolgens uitgenodigd worden om hun slimme of innovatieve oplossing te pitchen en te demonstreren tijdens een timeslot, nog te bepalen, op 22 of 23 april 2021.


Meer informatie over de challenge en de marktconsultatie kan u terugvinden op Meer informatie over de challenge en de marktconsultatie kan u terugvinden op de pagina van de challenge HR-Tools.