Digiteal – Facturatie en betaling nieuw uitgevonden

13 totaal aantal vertoningen, geen vertoningen vandaag

Uw geld sneller, op een regelmatige basis en aan een lagere kost inzamelen !

Of het nu gaat om betalingsaanvragen of belastinginningen, uw openbare instantie kan beroep doen op de diensten van Digiteal om:

– de overgang naar het electronisch betalen te versnellen

Voeg de betalings QR-code toe! Met de Europese standaard QR-code op uw betalingsaanvraag of op het aanslagbiljet hoeven de burgers niets meer te coderen om de betaling uit te voeren. Gedaan ook met handmatige afstemmingen !

– presenteer uw betalingsaanvragen

Biedt aan de burgers een echt alternatief : het Digiteal-platform! Via dit innovatieve kanaal voor het ontvangen van facturen kunt u een bevoorrechte communicatie behouden (logo, banner, enz.). Bekijk onze verschillende integratie-aanbiedingen.

– vereenvoudig de betalingen

De betaaloplossingen zijn afgestemd op uw behoeften. Om de betaling via QR-code toe te voegen aan uw betalingsaanvraag, stelt u Scan2pay in. Om een ​​betaalknop toe te voegen aan de verstuurde e-mail, neemt u de knop “Eén klik” aan!

Contact :
hello@digiteal.eu
https://www.digiteal.eu/nl/digiteal-voor-bedrijf/ 


Bellen naar de 112 kan levens redden, maar ook levens kosten. Help ons ervoor te zorgen dat alleen mensen in nood dit noodnummer gebruiken

177 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Challenge eigenaar

Erwin Hertens , directeur 112 en Civiele Veiligheid

Beschrijving (de probleemstelling)

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het noodnummer 112 (het noodnummer voor brandweer en ambulance) voorbehouden blijft voor (potentieel) levensbedreigende oproepen en tegelijk de steeds veeleisender wordende burger een oplossing bieden voor zijn niet-dringende hulpvragen.

Lees verder


Postbuzz – bereik je inwoners op een moderne manier

49 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Postbuzz is dé manier om inwoners in je gemeente of stad te bereiken.

Via de app Postbuzz heeft iedereen een digitale versie van het thuis adres, waarop berichten kunnen worden afgeleverd.
Afhankelijk van de voorkeuren van de inwoner wordt een selectie berichten uit betrouwbare bronnen in de regio afgeleverd.
Dit gaat van buurtnieuwtjes, -weetjes, lokale media, afvalophaalrondes, gemeente- of stadsinfo (wegwerkzaamheden, evenementen, etc) tot buurtbloggers en buren die een BBQ organiseren.

Door als overheid aan te sluiten op Postbuzz kan u op een kostenefficiëntere manier de inwoners bereiken via een gevarieerd digitaal kanaal!
Postbuzz heeft de ambitie om mensen te verbinden door kwaliteitsvolle buurtinfo in een app te ontsluiten.

Contacteer ons vandaag voor een voorstelling van de mogelijkheden!

Contact

Koen Victor
koen.victor@roularta.be
https://www.postbuzz.com/nl-be/home


Beeple – Beheer je personeel online

89 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Beeple is marktleider in online staff management. We bieden een expert tool om flexibel en tijdelijk personeel online te beheren in slechts enkele klikken. Denk maar aan studenten, vrijwilligers en werknemers met shiften. Je beheert alle personeelsdata in één systeem waardoor je eenvoudig open jobs kan publiceren en werknemers kan toewijzen aan verschillende uurroosters, shiften en teams. Creëer en verstuur automatisch werkroosters, call sheets, geef briefings online en doe je uitbetalingen via Beeple.
Dankzij de meer dan 530 verschillende features is Beeple de meest complete tool op de markt. Door de verschillende integraties met de meest gebruikte HR software zorgen wij ervoor dat je dagelijkse activiteiten steeds efficiënter verlopen.

  • Bespaar tijd: Verlaag je servicekosten met 50% en verminder je administratie en papierwerk aanzienlijk.
  • Breid je bedrijf uit: Onze tool helpt je nieuwe klanten aantrekken en een hogere NPS score bereiken.
  • Communicatie: Contacteer je medewerkers via SMS, e-mail, Facebook Messenger, chat en de mobiele applicatie met push notificaties. Zo reduceer je de no-shows met 12% en krijg je 67% minder directe vragen.
  • Altijd en overal: Een online cloud-gebaseerde tool met real-time updates over de laatste wijzigingen. De tool is bovendien aangepast voor mobiele telefoons en tablets voor een unieke ervaring.

https://www.beeple.eu/nl/home

Contact

Julie Jacobs

julie.jacobs@beeple.eu


HR inspiration Day

27 totaal aantal vertoningen, geen vertoningen vandaag

Ook op de “HR inspiratiedag: What works” van 10 december 2018 nodigde Nido innovatieve bedrijfjes uit om HR experten, directeurs HR en enkele mandaathouders uit heel de federale overheid te inspireren. Bedankt Talmundo, MolenGeek, VoxCollector, UQ Talents, Beeple.eu, JOBOXX.com en HireRing om een plaats in te nemen op onze marktplaats. Ook aan ML6 voor de fascinerende pitch.


Innovation Kick-Off @ FOD IBZ

22 totaal aantal vertoningen, geen vertoningen vandaag

Op de innovatie kick-off van de FOD Binnenlandse Zaken inspireerden we de ambtenaren o.a. door startups uit te nodigen die innovatieve oplossingen aanbieden die gelinkt kunnen worden aan de bevoegdheidsdomeinen van de FOD Biza. 5 bedrijven namen de uitnodiging aan en ontmoetten ambtenaren tijdens de lunch. Dit was een eerste initiatief met innovatieve bedrijven die we organiseerden. We proberen op deze manier de overheid dichter bij innovatieve oplossingen te brengen. Wil je zelf ook wel inspireren op een volgend event? Plaats op onze marktplaats “Gov buys innovation” je innovatieve product of dienst en wij houden je op de hoogte van onze toekomstige initiatieven. Bedankt Citybeacon Belgium, Citizenlab, Citybeacon, Juru, Ticto en Play it safe om te inspireren.


Workshop with entrepreneurs

22 totaal aantal vertoningen, geen vertoningen vandaag

We hebben dit platform “Gov buys Innovation” gebouwd op basis van de input van bedrijven. Twaalf ondernemers sloegen hun “business as usual” over en vertrokken naar Brussel om deel te nemen aan een workshop gefaciliteerd door Nido en Kristel van Ael (Namahn). Het resultaat was een reeks wireframes die we hebben gebruikt om deze eerste versie van de marktplaats voor innovatieve inkoop te creëren. De poc werd enkele maanden later gebouwd in WordPress

We willen volgende mensen bedanken om actief deel te nemen aan deze workshop: Wim van Citybeacon Belgium, Fabien van LocalRepair.be, Geert van Postbuzz, Geert van NoisyChannels, Peter van OJOO, Tom van Agilians, Pascal van Myrty, Toon van Skryv, Anne Sophie van Black Swan Lux, Mathias van Mindspeller, Leopold van Startup Factory en Geraldine van Bsit.